Objekt har lagts till

Få 20% rabatt!arrow_drop_up

SOMMARREA UPP TILL 50% RABATT!

  Leveranspolicy

  Leveranstider

  Vi skickar varan från lagret inom 1-3 arbetsdagar till kunden.

  Vi skickar och säljer varor till hela världen och våra leveranser tar under normala omständigheter mellan 7-10 arbetsdagar beroende på vilket leveransalternativ du väljer. Beställningar på helger packas och skickas vanligtvis nästkommande arbetsdag.

  Om förseningar i leveransen skulle uppstå på grund av omständigheter utanför vår kontroll (Force Majeure) som t.ex. under en pågående global pandemi ansvarar vi ej för eventuella problem som leveranstiden skapat. Vänta upp till 7 arbetsdagar innan du kontaktar kundtjänst om saknad order genom att följa ordern med spårningsnumret angivet.

  Produkterna skickas direkt från vår partners lager för att på så vis kunna erbjuda dig som kund de bästa möjliga priserna. Vi reserverar oss för att eventuella fel kan uppstå i samband med tredjeparts-logistiken. Genom att göra ett köp hos oss godkänner du samtliga utav de villkor som finns specificerade på denna webbplats. Vi råder därför er att kontakta oss i förväg om ni har frågor angående köp innan ni ingår ett köpeavtal. Vid eventuella reklamationer eller andra frågor skall du alltid kontakta oss via mail.

  För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig som kund 200 kronor för uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnad.

  *Våra leveranstider är endast uppskattade och inte garanterade tider och kan därför variera beroende vart du bor i Sverige.

  Din beställning kommer att skickas från vår partners lager inom 1-3 arbetsdagar*, vi skickar ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse som innehåller ditt spårningsnummer samt information om leveransen.

  Om du fortfarande är osäker på var ditt paket är, vänligen maila oss så kan vårt support team hjälpa dig vidare med detta.

  *Vid höga volymer kan processtiden variera uppemot 7 dagar, tiden angiven ovan är endast en uppskattning av vad våra paket vanligtvis brukar ta att processa. Tiderna ovan är ej garanterade frakt tider.

  Rabattkoder skall användas innan avslutat köp. SwedishHarmony accepterar inga rabattkoder efter avslutat köp.

  Mitt paket kan inte spåras, vad kan jag göra?

  Efter att ha fått e-posten för bekräftelse på utskick av din leverans kan det ta upp till 3-5 arbetsdagar tills spårningskoden är aktiv. Om du fortfarande har problem, tveka inte att kontakta oss.