Objekt har lagts till

Få 20% rabatt!arrow_drop_up

SOMMARREA UPP TILL 50% RABATT!

  VANLIGA FRÅGOR

  Vilken valuta är de priser som jag ser på webbplatsen?

  Alla priser är i Sek.

  Jag har precis lagt en beställning, när kommer den att skickas?

  Vi gör vårt bästa för att skicka varor så snabbt vi kan. Vänligen tillåt 4-7 dagars produktionstid för att din beställning ska skickas ut, genomsnittliga leveranstider är 15-21 dagar.

  Spårningsnummer kommer att uppdateras 3-5 dagar efter att din beställning har skickats. Om du inte har ett spårningsnummer efter 7 affärer, vänligen maila oss på Kontakt@swedishharmony.se.

  Jag är inte kär i min beställning, kan den returneras? Vad händer om det finns ett problem?

  Vi erbjuder en 100 % pengarna-tillbaka-garanti om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 30 dagar på dig att skicka tillbaka den till oss för full återbetalning. Du måste skicka tillbaka den på egen bekostnad, när vi har fått produkten kommer vi att återbetala hela beloppet för ditt ursprungliga köp. Vänligen inkludera namn och ordernummer på de returnerade paketen.

  Observera: Om ditt paket är på väg måste du vänta på att det kommer fram och returnera det innan du får en återbetalning.

  Kan jag avbeställa min beställning?

  Du kan avbeställa din order utan påföljd! Du måste avbeställa din beställning innan den skickas. Om varan redan är skickad, använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning.

  Jag har angett en felaktig adress, vad gör jag nu?

  Om du har missat att stava eller automatiskt fyllt i en felaktig adress, svara bara på ditt e-postmeddelande om orderkonformitet och bekräfta. När du har dubbelkollat om den angivna adressen är fel, vänligen meddela oss via e-post på Kontakt@swedishharmony.se.

  Om den angivna adressen är felaktig kan vi ändra adressen till den korrekta inom 24 timmar. Ingen återbetalning kommer att ges efter 24 timmar efter felaktig inlämning.

  Hur lång tid tar leveransen?

  Leveranstiderna varierar eftersom vi skickar över hela världen från olika leveranscenter beroende på var du befinner dig. Den genomsnittliga leveranstiden är 15-25 arbetsdagar.

  Jag har en fråga som inte blev besvarad, kan du hjälpa mig?

  Absolut! Vi är här för att hjälpa dig att göra ditt hem vackert! Skicka oss ett mail till Kontakt@swedishharmony.se så hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan.

  Vi får ett stort antal e-postmeddelanden, om du vill få ett snabbt svar, vänligen bifoga ditt ordernummer och adressera problemet tydligt, tack.